Verbator – latin: ungefär Ord för ord. Främst då ord som jag känner att jag kan stå för och har skrivit själv. Kort om mig och den här webplatsen. Jag började en gång i världen att skriva för att jag spelade gitarr och ville få till låttexter. Innan dess var tanken på att skriva mer än ett par meningar något otänkbart, något som bara kunde ske i skolan och då under högljutt stönande. De första exemplen på min spirande författarådra ska vi nog låta ligga i osotad spis men sedan dess har jag både gått skrivarkurser och hunnit med att arbeta tre år som journalist. Här handlar det således om det skrivna ordet. Och på de här sidorna har jag samlat det jag skriver i form av artiklar, kåserier eller annan text som möjligen kan vara av värde exempelvis låtar, dikter eller byggbeskrivningar och genomgång av funktioner i bildbehandling.

Eventuella politiska utspel är helt mina egna och kan inte läggas någon annan till last. Eventuella faktafel, stavfel eller andra avvikelser från det hundraprocentigt korrekta lika så. Män även när det blir helt rätt är det alltså jag som är författare.

På den här webplatsen samlar jag en del av det jag skriver. Det kan vara allt från genomgång av någon funktion i bildbehandling till rå och hjärtlig politisk satir. Jag ämnar icke begränsa mig. Stå ut eller klaga i forumet. Eller ännu hellre: ge svar på tal. Hittar du faktafel eller galenskaper så berätta varför jag har fel. Är du tillräckligt verserad borde du kunna få mig att ändra åsikt.

Roger